Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder

Over Wandelsport Vlaanderen vzw

Bij Wandelsport Vlaanderen vzw zijn we ervan overtuigd dat regelmatig wandelen je gezonder en gelukkiger maakt. En daarom willen wij iedereen aan het wandelen krijgen. De wandelfederatie verenigt meer dan 300 wandelclubs en staat garant voor een gevarieerd aanbod van ruim 1.300 wandeltochten per jaar. Wandelsport Vlaanderen vzw wil de wandelsport in Vlaanderen kwalitatief en kwantitatief naar een hoger niveau brengen zodat iedereen op een gezonde, sociale en maatschappelijk verantwoorde manier van wandelen kan genieten.

Wegwijs in onze organisatie

Wie is wie

Organigram

Beleidsplan

Onze programma's & platforms

Wandelsport Vlaanderen vzw is in de eerste plaats de overkoepelende organisatie van talrijke Vlaamse wandelclubs. In tweede instantie willen we structureel bijdragen om zoveel mogelijk mensen via het wandelen in beweging te brengen.

Als laatste is Wandelsport Vlaanderen vzw de organisatie achter het wandel.be platform, trailwalk.be, Flanders Trails en Vlaanderen Wandelt.

Flanders Trails - 8 unieke wandeltochten door Vlaanderen

Onze partners

Om wandelaars een zo goed mogelijke ervaring te bieden werken wij samen met een aantal partners. Samen inspireren en faciliteren we wandelaars om – elk op hun eigen manier - met plezier en verantwoord op wandel te gaan.

Wandelen bij Wandelsport Vlaanderen

Contacteer ons

Contact & openingsuren

Meldpunt

Foto's: © Jo.photographix