Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder
wandelschoenen

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Wandelsport Vlaanderen vzw

Federatienieuws

Commentaar en analyse bij het WSVL-clubkampioenschap

Met deze analyse zijn we halfweg het jaar. We voelen dat er binnen de klassementen steeds minder verschuivingen zijn en dat er reeds heel wat zekerheden zich aftekenen.

Wandelsport Vlaanderen vzw breekt ledenrecord
Federatienieuws

Wandelsport Vlaanderen vzw breekt record met 70.000 leden

Wandelen was nog nooit zo populair en dat bewijzen ook de cijfers. Wandelsport Vlaanderen vzw overschreed namelijk de kaap van 70.000 leden, het hoogste ledenaantal ooit in het bestaan van de wandelfederatie.

Wandelgemeente van het jaar 2024.
Algemeen

Wandelgemeente van het Jaar 2024 - Ontdek de voorlopige tussenstand

Voor het tweede jaar op rij gaat Wandelsport Vlaanderen vzw op zoek naar de Wandelgemeente van het Jaar. Maak kennis met de vijf genomineerden die dit jaar strijden om de felbegeerde titel.

Dag van de Trage Weg 2024.
Federatienieuws

Dag van de Trage Weg 2024: organiseer mee!

In het weekend van 19 en 20 oktober 2024 vieren we opnieuw de trage wegen. Zelf een activiteit organiseren op of langs trage wegen? Lees dan snel verder!

Volg de Start 2 Coach opleiding van Wandelsport Vlaanderen vzw.
Opleiding

Word wandelbegeleider met de Start 2 Coach-opleiding

Gebeten door de wandelsport en wil je graag je passie delen met anderen? Dan is de cursus 'Start 2 Coach' misschien wel iets voor jou. Ontdek de opleiding in deze blog.

Federatienieuws

Vlaanderen Wandelt 2024 lokt ruim 10.000 wandelaars

Op zondag 28 april tekenden opnieuw heel wat wandelaars present in zowel Zonnebeke, As als Aalter tijdens Vlaanderen Wandelt 2024.

Betaalbewijzen leden Wandelsport Vlaanderen vzw afgeschaft.
Federatienieuws

Afschaffing betaalbewijzen leden Wandelsport Vlaanderen vzw

Om de papierafvalberg te verkleinen zal je als lid van Wandelsport Vlaanderen vzw vanaf 28 april 2024 geen betaalbewijs meer ontvangen bij het inschrijven op een wandeltocht. Niet-leden ontvangen wel nog steeds een inschrijfkaart.

Federatienieuws

Lommel ontvangt duurzame rustieke bank voor ‘Wandelgemeente van het Jaar’

Eind vorig jaar sleepte Lommel de prestigieuze titel 'Wandelgemeente van het Jaar' in de wacht. Afgelopen Paasmaandag werd de bank officieel ingehuldigd, die als beloning door Wandelsport Vlaanderen vzw aan Lommel werd geschonken.

Federatienieuws

Geef je mening en win een paar wandelsokken!

Wandelsport Vlaanderen Vzw lanceert in het kader van haar beleidsplan 2025-2028 een bevraging voor zowel leden als niet-leden. Neem deel aan de enquête en maak kans op een paar wandelsokken!

Wandelnieuws in je mailbox?

Schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief van Wandelsport Vlaanderen vzw en blijf op de hoogte van het laatste wandelnieuws.