Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder
wandelschoenen

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Wandelsport Vlaanderen vzw

Betaalbewijzen leden Wandelsport Vlaanderen vzw afgeschaft.
Federatienieuws

Afschaffing betaalbewijzen leden Wandelsport Vlaanderen vzw

Om de papierafvalberg te verkleinen zal je als lid van Wandelsport Vlaanderen vzw vanaf 28 april 2024 geen betaalbewijs meer ontvangen bij het inschrijven op een wandeltocht. Niet-leden ontvangen wel nog steeds een inschrijfkaart.

Federatienieuws

Lommel ontvangt duurzame rustieke bank voor ‘Wandelgemeente van het Jaar’

Eind vorig jaar sleepte Lommel de prestigieuze titel 'Wandelgemeente van het Jaar' in de wacht. Afgelopen Paasmaandag werd de bank officieel ingehuldigd, die als beloning door Wandelsport Vlaanderen vzw aan Lommel werd geschonken.

Federatienieuws

Commentaar en analyse bij het WSVL-clubkampioenschap

Het nieuwe kampioenschap is drie maanden ver en wat we vorige keer reeds aangaven, is nu ook waarheid geworden. De clubs staan wat steviger op hun plaats.

Federatienieuws

Geef je mening en win een paar wandelsokken!

Wandelsport Vlaanderen Vzw lanceert in het kader van haar beleidsplan 2025-2028 een bevraging voor zowel leden als niet-leden. Neem deel aan de enquête en maak kans op een paar wandelsokken!

Wandelclubs vieren feest
Federatienieuws

7 wandelclubs blazen 50 kaarsjes uit

Een halve eeuw wandelsport. Dat is niet niets. Hoog tijd om even de clubs die 50 jaar aangesloten zijn bij Wandelsport Vlaanderen vzw in de kijker te zetten, en ze de eer te geven die ze verdienen.

Federatienieuws

Wandelsport Vlaanderen vzw staat voor nieuwe uitdagingen

Met de bepaling van een nieuw beleidsplan voor de werkjaren 2025-2028 staan we voor belangrijke uitdagingen.

Federatienieuws

Lommel is wandelgemeente van het jaar

Begin oktober werd door Wandelsport Vlaanderen vzw voor het eerst de trofee “Wandelgemeente van het jaar 2023” uitgereikt aan de stad Lommel!

Gezinswandeling
Federatienieuws

67.000 enthousiaste wandelaars bij de wandelfederatie

Wij zijn goedgezind bij Wandelsport Vlaanderen vzw, want onze federatie heeft sinds kort 67.000 leden. Dat zijn ruim 134.000 vrolijke wandelvoetjes die samen met ons op pad gaan.

Wandelnieuws in je mailbox?

Schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief van Wandelsport Vlaanderen vzw en blijf op de hoogte van het laatste wandelnieuws.