Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder

Maak kennis met onze partners

Callant Verzekeringen

Met een verzekeringsoplossing van Callant bent u gerust. Een leven lang. Wij lichten uw verzekeringsportefeuille gratis door en screenen de markt naar de voor u meest interessante polis. U kiest telkens uit de beste risicodekkingen bij verschillende verzekeraars. Tegelijk geniet u van helder financieel advies voor het beschermen van uw levensstandaard inclusief pensioenopbouw, beleggen en een aangepast gewaarborgd inkomen. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Vayamundo

Vayamundo met vakantiedomeinen in Oostende en Houffalize wil inspiratie aanreiken voor deugddoende 'vakantie'momenten en dit voor zoveel mogelijk mensen. Iedereen heeft immers recht op een beetje happiness! Bovendien willen ze ook een bescheiden steentje bijdragen tot een betere wereld. Hierbij besteden ze bijzondere aandacht aan natuurbehoud, actief ouder worden, multiculturele openheid, toerisme voor allen en solidariteit in het algemeen.

Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Sport.Vlaanderen subsidieert de Vlaamse sportfederaties en de provincies/steden/gemeenten/VGC voor hun Sport voor Allen beleid. Een andere opdracht is de promotie van de sport: zo veel mogelijk Vlamingen sensibiliseren om aan sport te doen, bij voorkeur op regelmatige basis (=sporten in clubverband).

Intersoc

Intersoc organiseert al sinds 1949 gezonde bergluchtvakanties. Tijdens Intersoc-reizen staan een actief ontspanningsprogramma, respect en bewondering voor de natuur, aandacht voor gezonde voeding, interesse voor cultuur en geschiedenis en sociale contacten steeds centraal. Zowel gezinnen, rustzoekers, senioren, als sport- en vriendenclubs vinden bij Intersoc hun gading. Jaarlijks organiseren we samen een aantal zeer succesvolle wandelvakanties.

Lowa

Instant perfect fit. Dat is het gevoel dat je krijgt als je een LOWA schoen aantrekt. LOWA produceert niet zomaar hoogwaardige outdoorschoenen, maar combineert de liefde voor de natuur met innovatieve technologieën. Hiermee probeert het schoenenmerk de verwachtingen van outdoorliefhebbers telkens te overtreffen. Al meer dan 100 jaar staat LOWA garant voor de beste pasvorm, optimaal comfort en de hoogste kwaliteit. 'Simply more…' is een slogan die LOWA al vele jaren begeleidt en staat voor wat LOWA in essentie betekent: het streven naar 'simply more…'!

Deuter

deuter bestaat al meer dan 125 jaar! Bij het oprichten van zijn bedrijf in postzakken en beurstenten in 1898, had Hans Deuter niet kunnen denken dat het op een dag een van de meest invloedrijke en baanbrekende merken voor rugzakken en slaapzakken ter wereld zou zijn. De drijvende kracht achter dit alles is een passie voor de bergen en de inspiratie die hieruit voorkomt om de beste en meest duurzame producten voor bergliefhebbers te maken.

Dexsil

Als actieve sporter kennen we het allemaal, kwaaltjes na het sporten als stramme gewrichten of stijve spieren. Of misschien heb je last van artrose, pijnlijke knieën, polsen of ellebogen? We krijgen er vroeg of laat wel ooit eens mee te maken. Daarom zorgt Dexsil ervoor dat je vloeiend in beweging blijft. Zijn gamma producten met bio-geactiveerd silicium en andere bestanddelen houdt je gewrichten zo soepel en gezond mogelijk.