Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder
Word lid van Wandelsport Vlaanderen vzw

Word lid van Wandelsport Vlaanderen vzw

Word lid van een wandelclub

Wandelsport Vlaanderen vzw groepeert over alle Vlaamse provincies meer dan 320 wandelclubs. In de clubzoeker vind je wellicht een wandelvereniging bij jou in de buurt. Om deel te nemen aan de wandeltochten hoef je niet noodzakelijk lid te zijn van een wandelvereniging maar het biedt je zoveel meer aan voordelen.

De lokale wandelclubs organiseren naast officiële wandeltochten vaak andere clubactiviteiten: een maandelijks wandeluurtje, een daguitstap met de bus, een wandelreis, een ledenfeest, een verrassingsreis, ...

Ten slotte zijn er ook trailwalk groepen aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw. Zij hebben een nummer startend vanaf 6000 tot 6999. Dit zijn organisatoren van wandeltochten met een hoog fungehalte. Zo kan je kiezen of je gaat voor een Challenge, Experience, Nature of Family Trail. Hiermee spelen we graag in op tochten die zowel voor jong en oud uitdagend, avontuurlijk of familiegericht zullen zijn.

Gezinslidmaatschap bij Wandelsport Vlaanderen vzw

Word al federatielid vanaf € 35

Wandelen bij Wandelsport Vlaanderen vzw geeft je alle vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je gaat wandelen. In het uitgebreide aanbod wandeltochten is er voor elke wandelaar wat wils.

Individueel lidmaatschap: € 35 per jaar
Gezinslidmaatschap: € 50 per jaar (geldig voor alle inwonenden op hetzelfde adres)

Als je nu lid wordt geldt je lidmaatschap tot 31/12/2024.

Lid worden van de wandelfederatie kan volledig digitaal. Maak een account aan op het ledenportaal, voer de betaling uit en je bent lid. Via je account heb je toegang tot je voorlopige lidkaart en lidnummer. Geef je lidnummer in op de wandel.be app en je kan je digitale lidkaart activeren. Je definitieve lidkaart krijg je zo snel mogelijk per post.

Op je account vind je ook het terugbetalingsdocument voor je mutualiteit

word lid van een trailwalkorganisatie bij Wandelsport Vlaanderen vzw

Alle ledenvoordelen op een rijtje

Wandelen in België bij Wandelsport Vlaanderen vzw

24/7 verzekerd tijdens je wandelactiviteiten

De verzekering inbegrepen in je lidmaatschap geldt niet enkel tijdens de wandeltocht en op weg naar en van de georganiseerde tocht, maar ook als je individueel gaat wandelen én zelfs in het buitenland, tijdens je (berg)wandelingen.

Vind een wandeling in de wandel.be kalender

Korting op tochten in de wandel.be kalender

Als je lid bent, krijg je korting op het inschrijvingsgeld van alle tochten georganiseerd door de clubs van Wandelsport Vlaanderen vzw en door de federatie zelf. Als lid kan je ook het boek 'Walking in Belgium 2024' met korting aankopen.

inspiratie voor wandelaars in het wandel.be magazine

Gratis wandel.be magazine

Per adres ontvang je 4x per jaar het wandel.be magazine, boordevol wandeltips, info over wandelregio’s in binnen- en buitenland, productinfo, federatienieuws en zo veel meer.

wandelen voor je gezondheid

Wandelen maakt je gezonder en gelukkiger

Wandelen is gezond en het maakt je gelukkiger. Benieuwd hoe wandelen je fysieke en mentale gezondheid bevordert? Lees er alles over op wandel.be.

wandekledij voor de herfst

Korting op wandelkledij

Shop je wandeloutfit met ledenkorting in de wandel.be shop

Op wandelreis met wandel.be

Korting op wandelreizen

Ga je graag op wandelreis? Bekijk dan zeker het aanbod wandelreizen van Wandelsport Vlaanderen vzw. In veel gevallen krijg je een extra korting bij boeking. Sommige reizen staan enkel open voor leden van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Ruim 70.000 wandelaars zijn al lid, ben jij de volgende?

Sluit je aan als wandelclub, wandelgroep of trailwalkorganisatie

foto's: © Jo.photographix, Regatta Great Outdoors & Shutterstock