Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder

Persberichten

Persbericht

Wandelsport Vlaanderen vzw lanceert nieuw wandel.be platform

Bij Wandelsport Vlaanderen vzw willen we onze passie voor wandelen zoveel mogelijk delen. Daarom lanceren we een gloednieuwe website! Het wandel.be platform wil vooral een inspiratie- en informatiebron zijn voor alle wandelaars in Vlaanderen.

Lommel Wandelgemeente van het jaar
Persbericht

Lommel ontvangt duurzame rustieke bank voor wandelgemeente van het jaar

Meer dan 4950 mensen brachten eind 2023 hun stem uit om Lommel tot winnaar uit te roepen van de begeerde titel 'Wandelgemeente van het jaar 2023'. Als eerbetoon aan deze overwinning heeft Wandelsport Vlaanderen de winnaar een unieke rustbank geschonken.

Wandelsport Vlaanderen vzw in de media

Libelle | 26.02.2022 | Zo haal je het meeste voordeel uit je wandeling

Of je de geneugten van het wandelen pas ontdekt hebt tijdens de coronacrisis, of je al langer een fervente wandelaar bent … een wandelingetje per dag doet wonderen voor je lichaam en geest. Wij spraken met Nathalie Didden van Wandelsport Vlaanderen over de voordelen van het wandelen en waar je tijdens je wandeling best op let.

Plus Magazine | 19.07.2023 | Jup, een app om mensen aan te zetten meer te wandelen

Wandelsport Vlaanderen heeft woensdag Jup gelanceerd, een nieuwe app die iedereen moet aanzetten om meer te gaan wandelen en bewegen. De app voegt spelelementen toe aan de voorgestelde wandelroutes toe en trackt en beloont vooruitgang.

Wandelen leuker maken? Dat kan met Jup