Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder

10.618 wandelaars op Vlaanderen Wandelt

Dat wandelen nog steeds hip en populair is, bewijzen alweer maar eens de cijfers. Acteur Pol Goossen, beter bekend als Frank Bomans voelde zich helemaal THUIS tussen de vele wandelaars.

De opzet van Wandelsport Vlaanderen vzw voor dit groot wandelevent is, Vlaanderen massaal aan het wandelen krijgen. Het was een groot feest voor alle wandelaars met mooie parcours, een schattenzoektocht voor kinderen en randanimatie voor jong en oud.

Burgemeester van Zonnebeke, Ingrid Vandepitte, mocht het VIP-moment openen. Ze sprak de genodigden met een warm welkom toe en bedankte de plaatselijke wandelclub De Drevestappers met hun prachtige organisatie.

Joachim Jonckheere, schepen van toerisme, volgde de burgemeester op met het melden van alle mooie plekjes en locaties in en rond Zonnebeke. Hij sprak ons allen toe met een tot ziens in de Westhoek.

Tjechië, een mooi wandelland waar acteur Maarten Bosmans zijn hart verloren heeft. Samen met zijn jeugdvriend Philippe Deswarte organiseren zij vanaf hun B&B Villa Gineta, wandelvakanties voor max 25 personen.

Majo Bostyn, voorzitster van wandelclub De Drevestappers bedankte iedereen om aanwezig te zijn in Zonnebeke. Het is zeer veel werk en er komt heel wat bij kijken, maar het geeft na zo’n dag ook voldoening.

Acteur Pol Goossen, beter bekend als Frank Bomans, voelde zich helemaal THUIS tussen de natuurliefhebbers en hondenvrienden. Hij las ons enkele van zijn geschreven columns voor en ging met de vele wandelaars op de foto. Uit handen van Nathalie Didden, persverantwoordelijke bij Wandelsport Vlaanderen vzw, kreeg hij o.a. de mooie wandel.be magazine met boordevol informatie voor iedere wandelaar met op de cover een collega uit THUIS.

Als laatste mocht de voorzitter van Wandelsport Vlaanderen vzw, Lieven Hostens, dit groot wandelevent afsluiten met het vermelden van het geweldig resultaat over de 3 unieke locaties (Zonnebeke – Aalter – As) en dit dan nog onder code geel voor veel wind en storm. Met een trotse blik bedankte hij iedereen voor de fantastische inzet, waardoor Vlaanderen Wandelt een groot succes was.

Andere artikelen