Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder

Word eventpartner

De laatste zondag van april organiseren we Vlaanderen Wandelt. Startend vanuit vijf Vlaamse gemeenten/steden wenst de fervente hiker en occasionele wandelaar, deze wandel- en belevingshappening niet te missen. Ter gelegenheid van dit uniek wandelevenement schatten we de aanwezigheid van 3 à 4.000 deelnemers per locatie in. Vlaanderen wandelt is de ideale gelegenheid om rechtstreeks in contact te komen de wandelaar en onze leden. Hierbij bestaat de mogelijkheid tot opzetten van een informatie standruimte en/of sampling waarbij u de deelnemers vertrouwd maakt met uw bedrijf en de producten.

Onder de noemer Flanders Trails, bundelen we enkele bijzondere wandelevenementen specifiek voor langeafstandswandelaars en dit gespreid over het Vlaamse wandellandschap. Onze doelstelling hierbij is om zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. De Flanders Trails brengen je, ongeacht de keuze van afstand, langs unieke plekjes in Vlaanderen. Onderweg is er extra veel sfeer en beleving.

Wens je graag meer informatie om partner te worden van Wandelsport Vlaanderen vzw en onze wandelevents? Contacteer Stefaan gerust voor een vrijblijvende afspraak, hij helpt je graag verder.

Contactgegevens:

Stefaan Bailleur | stefaan.bailleur@wandelsport.be | +32(0)478.32.86.75

Deze partners gingen je al voor