Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder

Huisstijl Wandelsport Vlaanderen vzw en wandel.be

Wil je Wandelsport Vlaanderen vzw of wandel.be opnemen in je communicatie? Op deze pagina kan je alle nodige bestanden downloaden. Voor drukwerk gebruik je best het .ai bestand. Een png bestand is enkel geschikt voor op scherm. In de huisstijlgids kan je extra instructies rond het logogebruik, kleurgebruik en typografie terugvinden.

Wens je nog een ander bestand? Contacteer dagmar.vervynck@wandelsport.be

Logo en huisstijl Wandelsport Vlaanderen vzw