Inloggen als federatielid Inloggen als clubbestuurder

Sluit je aan als trailwalkorganisatie

Vanuit de koepel van Wandelsport Vlaanderen vzw, werd een drietal jaar geleden trailwalk.be gelanceerd. Een platform dat zich in eerste instantie wil onderscheiden van de talrijke wandelorganisaties. We streven naar wandelorganisaties met een meerwaarde, een totaalpakket waarbij aspecten als beleving, avontuur, fun, uitdaging en duurzaamheid centraal staan. In tweede instantie richt trailwalk.be zich tot de doelgroep van een nieuwe wandelgeneratie.

Voorwaarden tot toetreding

Om je wandelevenement op te nemen binnen trailwalk.be dient de organisatie te voldoen aan een aantal voorwaarden. Op trailwalk.be kan je niet alleen langeafstandswandelingen met een bepaald fun- en uitdagingsgehalte opnemen. Ook organisaties die zich richten op natuurbeleving, kindvriendelijkheid of heuse family-events kunnen zich aansluiten.

Categorieën

De trailwalk.be organisaties zijn onderverdeeld in vier categorieën.

  • Nature & Experience Challenge zijn sportieve wandeluitdagingen waarbij je volledig tot ontspanning komt in de natuur. We streven naar een maximaal % offroad.
  • De Urban & City Walks staan voor georganiseerde stadswandelingen, een ontdekkingstocht door en langs de eyecatchers en ook minder bekende plekken van onze Vlaamse steden.
  • Bij Family Walks staat wandelbeleving voor de kinderen en het gezin centraal.
  • Bij Beer- & Winetrails geniet je niet alleen van de omgeving om je heen, maar kan je ook samen met je wandelgezelschap proeven.

Vul het formulier in en sluit je aan als trailwalkorganisatie

Gegevens aanvrager
Gegevens trailwalkorganisatie
Maatschappelijke zetel